Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Easy going KL – Twintowers & chopsticks

   Maleisië Kuala Lumpur verblijf

   • Overzicht
   • Inclusief
   • Exclusief
   • Kaart
   Reisschema: Kuala Lumpur
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 111,- p.p. bij 2 personen

   Kuala Lumpur heeft het: de perfecte mix van het hypermoderne en comfortabele Westen met het typisch drukke Azië. Het ene moment wandel je langs wolkenkrabbers en shoppingmalls, het andere moment slenter je door lampionstraten met kraampjes vol geurige etenswaren in Chinatown.

   Na een lange vlucht is het wel zo prettig dat er iemand op je staat te wachten en je direct naar je hotel brengt. De komende nachten verblijf je, geheel in stijl, in een modern hotel op nog geen vijf minuten lopen van het KLCC shopping center en de Petronas twin towers. Vanaf je hotel wandel je ook zo naar de skytrain zodat de rest van de stad binnen handbereik is. Drink in de skybar van de KL Tower je eerste cocktail; vanaf de top is het uitzicht zowel overdag als 's avonds indrukwekkend.

   Overnachten: 2 nachten in een hotel om de hoek van de Petronas twin towers
   Excursies: meet&greet met onze lokale agent
   Transport: vervoer van het vliegveld naar KL
   Maaltijden: 2 x ontbijt
   • maaltijden naast het ontbijt

   • excursies (zelf te regelen): wandeltour door Kuala Lumpur

   Dag 1 – Aankomst in Maleisië Kuala Lumpur

   Bij aankomst in Kuala Lumpur is het, na de lange vlucht, prettig om gelijk in een auto te kunnen stappen die je naar je hotel brengt. Onze chauffeur verwelkomt je en zet je na ongeveer een uur rijden voor de deur af. Vandaag ontmoet je ook onze lokale agent en bespreek je samen de rest van je Maleisië reis en kun je eventuele vragen stellen.

   Je centraal gelegen overnachtingsplek is een modern hotel om de hoek van de Petronas Twin towers. Vanaf deze plek bezoek je de enorme KLCC mall, rust je uit in een park of bezoek je het pretpark op de achtste verdieping van shoppingmall Berjaya Times Square. Als de avond is gevallen kun je het kleurrijke Chinatown ingaan voor de echte Aziatische sferen. Voor lekker eten moet je zeker niet schromen om de kleine lokale restaurants binnen te stappen. Probeer zeker de Maleisië saté en de fish-head soup.

   shuttle kualalumpur maleisieDag 2 – Verblijf Kuala Lumpur

   Vandaag heb je tijd om nog meer te ontdekken van deze moderne stad. Naast alle moderne invloeden kun je in het centrum nog veel terug vinden uit het verleden. Te voet, per taxi of met de snelle shuttle die je hoog boven je hoofd voorbij ziet razen heb je de kans veel te zien van deze stad. Omdat Engels de tweede taal is van de Maleisiërs kun je makkelijk om de weg vragen. Vind je het ook leuk om de KL Tower te bezoeken, geef dit dan gerust aan. Wij kunnen vooraf tickets voor je reserveren.

   Voor veel van onze reizigers plannen we op de tweede dag een wandeltour in waarbij je in een kleine internationale groep veel ziet en proeft van Kuala Lumpur. Ontdek de kleurrijke tempels en moskeeën en proef de lokale lekkernijen uit de verschillende keukens. De tour kunnen we zowel in de ochtend als middag inplannen. Laat het ons weten als je deze tour in je reisplan op wilt nemen.

   batucaves kualalumpurDag 3 – Vertrek vanuit Kuala Lumpur

   Mocht je het leuk vinden ook de Batu Caves te bezoeken, dan kun je hier met de huurauto langs rijden wanneer je de stad verlaat. Reis je met de bus verder, plan dan een extra dag in Kuala Lumpur in.

   Vanuit Kuala Lumpur kun je eenvoudig verder reizen naar de binnenlanden van Maleisië. Reis naar de oeroude jungle om te wandelen tussen de boomtoppen tijdens een canopywalk. Kies dan de bouwsteen ‘groeten uit het oerwoud‘; je vervoer per bus en boot vanuit Kuala Lumpur is inbegrepen.

   Of reis naar het noorden voor een bezoek aan de mystieke theevelden in de Cameron Highlands met de bouwsteen trek in thee. Onze gids neemt je mee naar een theefabriek en vertelt je meer over hoe thee gemaakt wordt. Door het koelere klimaat in deze heuvels is de temperatuur verschil een aangename afwisseling.

   Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

   Hotel in China Town

   Reissom: € 82,- p.p. bij 2 personen
   Inbegrepen: Transfer vanaf de luchthaven, meet& greet, 2 nachten in eenvoudige maar comfortabele hotel

   Wil je je gelijk onderdompelen in de Aziatische cultuur, dan kun je voor ons Chinatown hotel kiezen. Dit eenvoudige maar comfortabele hotel is gelegen om de hoek van de gezellige markt waar je souvenirs kan kopen of op een terras kan zitten. Een bijkomend voordeel is dat je geld bespaart om aan andere leuke dingen uit te geven.

   Culturele en Culinaire stadswandeling

   Reissom: € 63,- p.p.
   Inbegrepen: Engelstalige gids, snacks onderweg

   Voor veel van onze reizigers plannen we op de tweede dag een wandeltour in waarbij je in een kleine internationale groep veel ziet en proeft van Kuala Lumpur. Ontdek de kleurrijke tempels en moskeeën en proef de lokale lekkernijen uit de verschillende keukens. De tour kunnen we zowel in de ochtend als middag inplannen.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Easy going KL – Twintowers & chopsticks
   Hotel in China Town
   Culturele en Culinaire stadswandeling
   x