start kuala lumpur petronas

Je eigen Maleisië-reis samenstellen

Bouwstenen zijn korte individuele Maleisië-reizen van drie tot zes dagen, verspreid door het land. Je kunt ook kiezen voor een complete rondreis waarbij wij met de bouwstenen routes hebben gevormd. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Onze Maleisië-reisspecialisten helpen je graag verder.

West-Maleisië is een verrassende combinatie van diepgroene jungle, uitgestrekte theevelden en witte Robinson zandstranden. Rondreizen Maleisië zijn individuele reizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s (bouwstenen) met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij goed bij elkaar vinden passen. Voor het maken van onze reisplannen, houden wij een minimum van drie bouwstenen aan. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Maleisië specialisten helpen je graag verder.


Kies een regio

1 West-Maleisië: Moderne steden, jungle, theevelden en tropische eilanden

Korte West Maleisië reizen

In West-Maleisië vind je de wereldsteden Kuala Lumpur en Singapore die je afwisselt met het groene binnenland en witte stranden. Met je eigen huurauto heb je alle vrijheid maar ook met het openbaar vervoer kom je op de belangrijkste plekken.

2 Borneo: Ongerepte jungle, Orang Utans en inheemse stammen

Korte Borneo reizen

In de afgelegen jungle ga je op zoek naar orang utans, neusapen en vleermuizen maar maak je ook kennis met traditionele stammen. Actievelingen beklimmen Mount Kinabalu of duiken op de mooiste duiklocaties ter wereld.

Verstuur je reisplan