• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
  huisje op borneo maleisie

  Je eigen Borneo reis samenstellendieren spotten borneo reizen

  Met onderstaande bouwstenen (korte Borneo reizen) kun je jouw ideale Borneo reis samenstellen of een combinatie maken met de West-Maleisië bouwstenen. Ook kun je een van onze individuele rondreizen uitkiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Tijdens onze Borneo reizen reis je in kleine, internationale groepjes van maximaal 9 personen, waardoor prijzen aantrekkelijk blijven. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Borneo specialisten helpen je graag verder.

  Kies je favoriete Maleisië bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
  Reisschema: Kota Kinabalu, Borneo
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 115,- p.p. bij 2 personen

  Je Borneo reis begint veelal in Kota Kinabalu, de hoofdstad van de noordelijke staat Sabah. Met op de achtergrond de immense Mount Kinabalu, is deze levendige stad aan de kust het startpunt voor onze bouwstenen in Sabah. De stad leent zich vooral goed voor shoppen en lekker eten in de eetstalletjes op straat.

  Met onze Easy Going word je naar je hotel gebracht, wel zo lekker na een lange vlucht. We hebben gekozen voor een voor een eenvoudig maar sfeervol hotel middenin het centrum. Een prettig begin van je Borneo avontuur.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Easy Going Kota Kinabalu
  Comfort Stay Kota Kinabalu - Beach Resort
  x
  +

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Maleisië reis!

  Reisschema: Sandakan - Sepilok - Sukau
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 448,- p.p. bij 2 personen

  Met deze bouwsteen ervaar je de pure wildernis die Borneo te bieden heeft. Je bezoekt het wereldberoemde Sepilok Orang Utan Rehabilitation Centre waar je oog in oog staat met schattige jonge mensapen. Samen met je lokale gids verlaat je het vasteland en vaar je over Borneo’s langste rivier dieper de jungle in.

  Nergens anders op Borneo kun je zoveel wilde dieren bij elkaar zien: neusapen, krokodillen, honderden soorten tropische vogels en met een beetje geluk ook olifanten of orang-oetans in het wild. Je overnacht tijdens deze korte Borneo reis in een sfeervolle jungle lodge verborgen in de jungle.
  verder lezen

  Reisschema: Pulau Gaya
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 353,- p.p. bij 2 personen

  Op 15 minuten varen vanuit Kota Kinabalu ligt het jungle eiland, Gaya Island. Een perfecte plek om de reis te beginnen, eindigen of voor een rustmoment in het midden van de reis. Zet je snorkel op en spot kleurrijke vissen, ontspan tijdens een yoga sessie of peddel met een kajak langs het eiland.

  Reisschema: Kuching
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 93,- p.p. bij 2 personen

  Je Borneo reis in Sarawak begint veelal in Kuching, de hoofdstad van de zuidelijke staat van Borneo. Met onze Easy Going Kuching is het vervoer vanaf de luchthaven naar je hotel verzorgd en zijn de hotelovernachtingen inbegrepen. 

  Je verblijft 2 dagen in Kuching, deze stad is tevens de uitvalsbasis voor onze bouwstenen in Sarawak. Het is een stad met een rijke historie en een mix van moderne structuren en ouderwetse charme. Wandel langs de skyline aan het water of maak kennis met de Orang Oetans in het nabijgelegen reservaat.
  verder lezen

  Reisschema: Bako National Park
  Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
  Reissom: € 203,- p.p. bij 2 personen

  Het kleine Bako National Park, verscholen in het mangrove bos vlakbij Kuching, ligt aan een mooie kustlijn die wordt versierd door intrigerende rotsformaties die uit de zee lijken te kruipen. Samen met je lokale gids trek je de jungle in en ga je op zoek naar de meest bekende inwoner van dit knusse woud: de neusaap.

  Lopend onder het dichte bladerdak kom je nog meer apensoorten tegen. De kleine paden nemen je mee door het oerwoud en brengen je naar kleine en verlaten tropische strandjes waar je een verkoelende duik kunt nemen.
  verder lezen

  Reisschema: Gunung Mulu National Park
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 176,- p.p. bij 2 personen

  Vlieg met een klein vliegtuig over het tropische regenwoud en land middenin de jungle. Je slaapt tijdens deze korte Borneo reis in een eenvoudige houten lodge en trekt diep Mulu National Park in. Verken met een gids kalksteengrotten terwijl duizenden vleermuizen over je heen scheren.

  Tegen zonsondergang vaar je met een houten boot dwars door de jungle naar je slaapplek, voor een waar oerwoudconcert van vleermuizen.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Fladderende vleermuizen van Mulu
  Comfort Stay Mulu
  Verlenging naar Pinnacles
  x
  +
  1
  van
  6
  x