Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Je eigen Borneo reis samenstellendieren spotten borneo reizen

   Met onderstaande bouwstenen (korte Borneo reizen) kun je jouw ideale Borneo reis samenstellen of een combinatie maken met de West-Maleisië bouwstenen. Ook kun je een van onze individuele rondreizen uitkiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Tijdens onze Borneo reizen reis je in kleine, internationale groepjes van maximaal 9 personen, waardoor prijzen aantrekkelijk blijven. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Borneo specialisten helpen je graag verder.

   Kies je favoriete Maleisië bouwstenen
   Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
   Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

   Easy Going Kota Kinabalu

   Reisschema: Kota Kinabalu, Borneo
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 115,- p.p. bij 2 personen

   Je Borneo reis begint veelal in Kota Kinabalu, de hoofdstad van de noordelijke staat Sabah. Met op de achtergrond de immense Mount Kinabalu, is deze levendige stad aan de kust het startpunt voor onze bouwstenen in Sabah. De stad leent zich vooral goed voor shoppen en lekker eten in de eetstalletjes op straat.

   Met onze Easy Going word je naar je hotel gebracht, wel zo lekker na een lange vlucht. We hebben gekozen voor een voor een eenvoudig maar sfeervol hotel middenin het centrum. Een prettig begin van je Borneo avontuur.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Easy Going Kota Kinabalu
   Comfort Stay Kota Kinabalu - Beach Resort
   x

   Voeg deze bouwsteen toe aan je Maleisië reis!

   Orang Oetans en cruisen met de jungleboot

   Reisschema: Sandakan - Sepilok - Sukau
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 448,- p.p. bij 2 personen

   Met deze bouwsteen ervaar je de pure wildernis die Borneo te bieden heeft. Je bezoekt het wereldberoemde Sepilok Orang Utan Rehabilitation Centre waar je oog in oog staat met schattige jonge mensapen. Samen met je lokale gids verlaat je het vasteland en vaar je over Borneo’s langste rivier dieper de jungle in.

   Nergens anders op Borneo kun je zoveel wilde dieren bij elkaar zien: neusapen, krokodillen, honderden soorten tropische vogels en met een beetje geluk ook olifanten of orang-oetans in het wild. Je overnacht tijdens deze korte Borneo reis in een sfeervolle jungle lodge verborgen in de jungle.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Orang Oetans en cruisen met de jungleboot
   Aanvulling bezoek aan schildpadden
   x

   Expeditie Tabin

   Reisschema: Tabin National Park
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 600,- p.p. bij 2 personen

   Met deze bouwsteen dompel je je onder in de natuur van het National Park Tabin. Het park ligt in het westen van Sabah en is opgericht om zeldzame diersoorten te beschermen. Hier beleef je de jungle op zijn best.

   Je wandelt samen met je gids naar de sputterende moddervulkanen en crost met een jeep door het groene bladerwoud. Nieuwsgierige makaken slingeren met je mee terwijl je jezelf een weg baant door de jungle. Je verblijft in een comfortabele lodge zodat je lekker kunt bijkomen van alle jungle indrukken.
   verder lezen

   Rust op junglestrand

   Reisschema: Pulau Gaya
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 353,- p.p. bij 2 personen

   Op 15 minuten varen vanuit Kota Kinabalu ligt het jungle eiland, Gaya Island. Een perfecte plek om de reis te beginnen, eindigen of voor een rustmoment in het midden van de reis. Zet je snorkel op en spot kleurrijke vissen, ontspan tijdens een yoga sessie of peddel met een kajak langs het eiland.

   Klimmen naar Kinabalu

   Reisschema: Mount Kota Kinabalu
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 696,- p.p. bij 2 personen

   Gunung Kinabalu is de trots van Sabah en torent mysterieus uit boven de jungle. Heb je er ooit wel eens aan gedacht om op de top te staan van de hoogste berg van zuidoost Azië? Samen met je gids begin je in het tropische regenwoud. De paden kronkelen langs verschillende vegetatiezones langzaam omhoog. 

   Tijdens deze korte Borneo reis overnacht je in een eenvoudige berghut. Vroeg in de ochtend word je gewekt en zet je koers naar de top die je vlak voor zonsopgang bereikt. Je wordt overrompeld door een intens gevoel van vrijheid. Je hebt de top bereikt.
   verder lezen

   Tropisch toetje

   Reisschema: Lankayan
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 550,- p.p. bij 2 personen

   Dit eiland is een paradijs verborgen in de Sulu Zee ten noorden van Sandakan. Lankayan is de perfecte plek om bij te komen van alle indrukken. Droom weg bij de aanblik van de witte zandstranden of neem een duik in de helderblauwe zee. 

   Het eiland ligt in een beschermd ecogebied waar verantwoord wordt gevist en schilpadden hun eieren leggen. Je verblijft in een houten bungalow gelegen aan de bosrand met uitzicht op zee en het strand pal voor je deur. Dit is de plek voor de echte eilandgenieter waar rust en ontspanning voorop staan.
   verder lezen

   Easy going Kuching

   Reisschema: Kuching
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 93,- p.p. bij 2 personen

   Je Borneo reis in Sarawak begint veelal in Kuching, de hoofdstad van de zuidelijke staat van Borneo. Met onze Easy Going Kuching is het vervoer vanaf de luchthaven naar je hotel verzorgd en zijn de hotelovernachtingen inbegrepen. 

   Je verblijft 2 dagen in Kuching, deze stad is tevens de uitvalsbasis voor onze bouwstenen in Sarawak. Het is een stad met een rijke historie en een mix van moderne structuren en ouderwetse charme. Wandel langs de skyline aan het water of maak kennis met de Orang Oetans in het nabijgelegen reservaat.
   verder lezen

   Neusapen en rotskusten van Bako

   Reisschema: Bako National Park
   Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
   Reissom: € 203,- p.p. bij 2 personen

   Het kleine Bako National Park, verscholen in het mangrove bos vlakbij Kuching, ligt aan een mooie kustlijn die wordt versierd door intrigerende rotsformaties die uit de zee lijken te kruipen. Samen met je lokale gids trek je de jungle in en ga je op zoek naar de meest bekende inwoner van dit knusse woud: de neusaap.

   Lopend onder het dichte bladerdak kom je nog meer apensoorten tegen. De kleine paden nemen je mee door het oerwoud en brengen je naar kleine en verlaten tropische strandjes waar je een verkoelende duik kunt nemen.
   verder lezen

   Thuis bij de koppensnellers

   Reisschema: Menyang Tais - Sarawak
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 436,- p.p. bij 2 personen

   Met deze bouwsteen reis je naar de afgelegen gebieden van Sarawak en laten we je kennis maken met de oorspronkelijke bewoners. Met een houten jungleboot trek je dieper de jungle in en slaap je in een longhouse.

   Je verblijft bij de vrolijke en goedlachse Iban stam, in een dorp waar weinig andere toeristen komen. Zij laten je graag kennis maken met hun cultuur en gebruiken. De gids neemt je mee voor een wandeling door de jungle. Onderweg kun je een verfrissende plons nemen in een van de natuurlijke riviertjes, met wat geluk zie je zelfs Orang Oetans in de bomen slingeren.
   verder lezen

   Fladderende vleermuizen van Mulu

   Reisschema: Gunung Mulu National Park
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 176,- p.p. bij 2 personen

   Vlieg met een klein vliegtuig over het tropische regenwoud en land middenin de jungle. Je slaapt tijdens deze korte Borneo reis in een eenvoudige houten lodge en trekt diep Mulu National Park in. Verken met een gids kalksteengrotten terwijl duizenden vleermuizen over je heen scheren.

   Tegen zonsondergang vaar je met een houten boot dwars door de jungle naar je slaapplek, voor een waar oerwoudconcert van vleermuizen.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Fladderende vleermuizen van Mulu
   Comfort Stay Mulu
   Verlenging naar Pinnacles
   x
   1
   van
   10
   x