• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Maleisië specialist - Marissa en Karen

  De reisfanaten van Riksja Maleisië

  Ons kantoor hangt vol reisfoto’s en souvenirs en aan het plafond wapperen sarongs. Wij raken nooit uitgepraat over reizen. Vertel ons hoe jij graag reist en met onze bouwstenen maken we samen een reisplan dat bij je past.

  Riksja Maleisië is onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoersmiddel met zijn hardwerkende berijder. In een riksja maak je echt contact met de lokale bevolking en draag je een steentje bij. Zo kiezen wij voor kleinschalige slaapmogelijkheden in de sfeer van het land, het liefst gerund door een lokale familie. Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds en wat ook zo fijn geregeld is: je hebt een aanspreekpunt ter plaatse.

   

  Maleisië reisspecialist Maike van de Riet

  Maleisië betekent voor mij…

  …de inspiratie voor mijn vele andere reizen. Maleisië was mijn allereerste ontmoeting met een andere cultuur. Ik herinner me hoe ik als jong meisje enorm overweldigd was door alle indrukken die in Kuala Lumpur op me afkwamen. Vooral de marktjes waar alle verse producten lagen uitgestald en ik zelf mocht onderhandelen over de prijs, maakten een grote indruk. Alsof ik even echt op een andere planeet terecht kwam.

  Mijn meest bijzondere Maleisië moment…

  … is het vangen van het bruidsboeket op een Chinese bruiloft in West-Maleisië. Wat een eer om daar te gast te zijn, en deze bijzondere dag van zo dichtbij mee te maken!

   

  locale agenten maleisieOnze partner ter plaatse

  In Maleisië werken wij met een partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

  Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Maleisië reis, in goede handen bent.

   

  Neem contact met ons op of stel je eigen Maleisië reis samen met onze bouwstenen.