Maleisië specialist - Marissa en Karen

De reisfanaten van Riksja Maleisië

Ons kantoor hangt vol reisfoto’s en souvenirs. Met muurschilderingen van olifanten en Cubaanse dames raken wij nooit uitgepraat over reizen. Vertel ons hoe jij graag reist en met onze bouwstenen maken we samen een reisplan dat bij je past.

Riksja Maleisië is onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoersmiddel met zijn hardwerkende berijder. In een riksja maak je echt contact met de lokale bevolking en draag je een steentje bij. Zo kiezen wij voor kleinschalige slaapmogelijkheden in de sfeer van het land, het liefst gerund door een lokale familie. Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds en wat ook zo fijn geregeld is: je hebt een aanspreekpunt ter plaatse.

 

Riksja Reisevent!

Kom jij ook naar ons Riksja Reisevent op 11 november in De Fabrique, Utrecht? We verklappen nog niet alles, maar reken op een dag bomvol reisinspiratie en -informatie over je favoriete bestemmingen. Bestel je gratis kaartje via het Riksja Reisblog (op = op!). Lukt het je niet om erbij te zijn? We staan ook op een aantal vakantiebeurzen. Bekijk hier welke.

locale agenten maleisieOnze partner ter plaatse

In Maleisië werken wij met een partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Maleisië reis, in goede handen bent.

 

Neem contact met ons op of stel je eigen Maleisië reis samen met onze bouwstenen.