Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   rondreis maleisie westIndividuele West-Maleisië rondreizen

   Rondreis Maleisië (west): Kant en klaar of pas ze gerust aan, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’.

   West-Maleisië is een verrassende combinatie van diepgroene jungle, uitgestrekte theevelden en witte Robinson zandstranden. Rondreizen Maleisië zijn individuele reizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s (bouwstenen) met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Maleisië specialisten helpen je graag verder.

   Kies je favoriete Maleisië rondreis
   Iets veranderen? Laat het ons weten.
   Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

   A Taste of Malaysia

   Reisschema: Kuala Lumpur – Taman Negara – Cameron Highlands – Pulau Penang – Pulau Langkawi
   Reisduur: 14 dagen / 13 nachten
   Reissom: € 803,- p.p. bij 2 personen - per (mini)bus
   € 914,- p.p. bij 2 personen - met huurauto

   Dit is West-Maleisië in een notendop. Deze tweeweekse rondreis Maleisië laat je kennismaken met het veelzijdige karakter en tegelijk dé hoogtepunten. Je begint tussen de tweelingtorens in het moderne Kuala Lumpur en reist af naar de bekendste jungle van Maleisië.

   Dan kronkel je verder door mystieke theevelden met waanzinnige uitkijkpunten om uiteindelijk ontspannen af te sluiten op warm wit zandstrand. Excursies zoals boottocht door de jungle en bezoek aan de theefabriek zijn inclusief, zodat je gegarandeerd een plekje hebt en hier ter plaatse niet meer voor hoeft te betalen. Kies voor een selfdrive om de vrijheid van het reizen met een huurauto te ervaren of reis per comfortabele (mini)bus waarbij je het transport deelt en dat scheelt weer in de kosten.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   A Taste of Malaysia
   A taste of Malaysia - selfdrive
   x

   Voeg deze rondreis toe aan je Maleisië reis!

   Eigenwijs Maleisië

   Reisschema: Kuala Lumpur- Taman negara – Cameron Highlands – Pulau Penang – Langkawi
   Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
   Reissom: € 658,- p.p. bij 2 personen

   Met deze rondreis door Maleisië beleef je het land met alle bijzondere plekken die het land te bieden heeft. De route hebben we voor je uitgestippeld, maar wat je ter plaatse wilt beleven is vooral aan jou. Daarnaast komt je reis zo voordeliger uit.

   Wandel door de metropool Kuala Lumpur, drink een kopje thee tussen de theevelden en relax in een hangmat met een fruitcocktail in je hand. Met deze reis ga je net even links, waar anderen rechts gaan. De overnachtingsplekken die we in de rondreis hebben opgenomen passen in de sfeer van de omgeving.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Eigenwijs Maleisië
   Food safari Kuala Lumpur
   Op de trappers door historisch Georgetown
   Thee wandeling Cameron Highlands
   x

   Ontdek Maleisië met kinderen

   Reisschema: Kuala Lumpur – Kuala Gandah – Taman Negara – Cameron Highlands – Penang – Kota Bharu – Kuala Besut – Perhentian – Redang
   Reisduur: 21 dagen, 20 nachten
   Reissom: € 1659,- per volwassene bij 4 personen, incl. huurauto
   € 1432,- per kind bij 4 pesonen (2 t/m 11 jaar)

   Van de rondreizen Maleisië is dit de meest geboekte door gezinnen met kinderen, want je ziet veel verschillende gezichten van Maleisië. Moderne wolkenkrabbers versus houten huizen op palen, dichtbegroeide jungle met olifanten en kronkelrivieren tot mystieke tempels en lachende locals in traditionele kampungs. Als tropisch toetje ga je islandhoppen tussen de mooiste eilandjes van de oostkust.

   En of je nu de hippe stedelingen tegenkomt of nieuwsgierige bewoners in rustige vissersdorpjes, meestal word je overal met een glimlach verwelkomd.
   verder lezen

   Jungle, thee en strand

   Reisschema: Kuala Lumpur – Taman Negara – Cameron Highlands – Pulau Penang – kampung Kota Bharu – Perhentian Islands
   Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
   Reissom: € 1002,- p.p. bij 2 personen - per (mini)bus
   € 1329,- p.p. bij 2 personen - met huurauto
   Reisperiode: maart - half oktober

   Als je langer dan twee weken de tijd hebt, dan beleef je met deze 16-daagse rondreis Maleisië naast de hoogtepunten van de westkust uit de rondreis ‘A taste of Malaysia’, ook de authentieke oostkust waar de mooiste bounty-eilandjes van Maleisië liggen.

   Onderweg regelen we een hutje aan het strand en maak je een laatste stop in een traditionele kampung, waar de warme gastvrijheid van de lokale bewoners je zal omarmen. Excursies zoals een fietstour door Penang en batik schilderen zijn al inbegrepen. Je kunt kiezen voor vervoer per (mini)bus met chauffeur en gezellig gedeeld met andere reizigers of een eigen huurauto die je alle vrijheid biedt onderweg.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Jungle, thee en strand
   Jungle, thee en strand - selfdrive
   x

   Maleisië our choice

   Reisschema: Melaka - Kuala Lumpur – Cameron Highlands – Jungle van Belum – Kampung Kota Bharu - Pulau Perhentian – Merang – Gem Island
   Reisduur: 19 dagen / 18 nachten
   Reissom: € 1631,- p.p. bij 2 personen

   Van de rondreizen Maleisië is dit onze favoriet. Precies zoals wij het zelf zouden doen: de hoogtepunten van Maleisië, maar dan nét even anders, op een authentieke manier. We hebben de excursies voor je ingepland zodat je het land echt leert kennen. Je start met een verkenningstocht per fiets door Melaka.

   Via Kuala Lumpur reis je naar de theevelden van Cameron Highlands waar je een kopje thee drinkt. In het noorden van West-Maleisië hebben wij een unieke jungle gevonden dat nog door weinig toeristen, hier wandel je door de jungle. Na je avontuur in de jungle verblijf je op een traditionele kampung, de lokale bewoners halen je vol enthousiasme binnen. Op de tropisch eilanden aan de oostkust kun je bijkomen van alle indrukken.
   verder lezen

   Verleg je grens – van Singapore naar Maleisië

   Reisschema: Singapore – Melaka – Kuala Lumpur – Taman Negara – Cameron highlands – Pulau Penang – Pulau Langkawi
   Reisduur: 18 dagen / 17 nachten
   Reissom: € 1342,- p.p. bij 2 personen

   Deze rondreis Maleisië laat je proeven van twee werelden. Je bezoekt twee wereldsteden van formaat, de sprankelende metropool Singapore en het moderne Kuala Lumpur. Een bruisende start in Singapore met haar schone straten en shopping malls gecombineerd met de mooiste plekjes in Maleisië. 

   Al cultuur proevend reis je door het Maleisische landschap. Boven je doemen de Petronas Towers op in Kuala Lumpur waarna je op een bootje door de dichtbeboste jungle vaart. Via theevelden naar het gezellige eiland Penang. Hier stap je op de boot voor een tropisch uitstapje op Langkawi, relax op het witte zandstrand met een fruitcocktail in je hand.
   verder lezen

   1
   van
   6

    

    

   Algemene informatie Maleisië rondreizen

   Wat is inbegrepen in de Maleisië rondreizen?

   – Je overnachtingen zijn met ontbijt. Overige maaltijden als lunch en diner zijn voor eigen rekening.
   – Het vervoer zoals beschreven in het van-dag-tot-dag-programma, ook autohuur met pick-up en drop-off kosten
   – Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen.
   – Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

   Wat is niet inbegrepen in de Maleisië rondreizen?

   – De vlucht van Nederland naar Maleisië. Deze kun je apart boeken: zie vluchten.
   – De luchthavenbelasting op binnenlandse vluchten en vertrekbelasting.
   – Eco belastingen voor de meeste eilanden, die door de overheid als beschermd ‘Marine Park’ (beschermd natuurgebied) zijn bestempeld. Het gaat om enkele euro’s, die je alleen bij aankomst op de eilanden kan betalen.
   – Facultatieve excursies, zoals snorkeltrips en junglewalks op de eilanden
   – Juli en Augustus gelden als hoogseizoen, prijzen zijn in deze periode iets hoger.

   Maleisië rondreis aanpassen?

   Het is mogelijk aanpassingen op rondreizen te maken. Misschien wil je liever een ander starthotel. Je kunt ook gemakkelijk dagen aan de rondreis plakken op de start- of eindlocatie, of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit aan in Mijn Reisplan, we zullen een aangepaste prijsopgave doen.

   Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen of bellen voor meer informatie.

   Bekijk hier onze Borneo rondreizen
   x