Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
   vliegen met klm

   Klik op de foto voor meer KLM informatie

   Vliegticket Maleisië

   Een vliegticket Maleisië op maat

   Naast het op maat maken van jouw Maleisië reis, kan Riksja Maleisië ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een Maleisië vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement. (Maleisië bouwstenen of een Maleisië rondreis).

   óf: zelf je ticket Maleisië zoeken en boeken

   Je kunt ook zelf je Maleisië vlucht boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens, onze Maleisië reisspecialisten helpen je vervolgens verder met een reisvoorstel dat past bij je vlucht.

    

   Vliegtarieven Kuala Lumpur of Singapore

   klm Laagseizoen vanaf €699,- p.p. Economy Route Amsterdam - Kuala Lumpur - Tarief Werelddeal weken
   Hoogseizoen vanaf €1042,- p.p. Economy Overstap geen
   malaysia airlines Laagseizoen vanaf €633,- p.p. Economy Route Amsterdam - Kuala Lumpur
   Hoogseizoen vanaf €932,- p.p. Economy Overstap geen
   singapore airlines Laagseizoen vanaf €878,- p.p. Economy Route Singapore
   Hoogseizoen vanaf €1185,- p.p. Economy Overstap Amsterdam - Dubai - Singapore
   emirates airlines Laagseizoen vanaf €685,- p.p. Economy Route Amsterdam - Dubai - Singapore
   Hoogseizoen vanaf €925,- p.p. Economy Overstap Dubai
   malaysia airlines Laagseizoen vanaf €916,- p.p. Economy Route Amsterdam - Kuching / Kota Kinabalu - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €1069,- p.p. Economy Overstap Kuala Lumpur
   malaysia airlines Laagseizoen vanaf €684,- p.p. Economy Route Amsterdam - Kuala Lumpur Kuala Terengganu/Kota Bharu/Langkawi - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €993,- p.p. Economy Overstap Kuala Lumpur
   emirates airlines Laagseizoen vanaf €633,- p.p. Economy Route Amsterdam - Dubai - Kuala Lumpur
   Hoogseizoen vanaf €829,- p.p. Economy Overstap Dubai
   singapore airlines Laagseizoen vanaf €927,- p.p. Economy Flugroute Amsterdam - Singapore /Kota Kinabalu /Kuching - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €1185,- p.p. Economy Flugroute geen

   Inbegrepen

   Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Maleisië).

   De laagste vliegticket tarieven

   Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Maleisië vliegticket.

   Wijzigingen voorbehouden

   Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

   Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

   Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren. Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Maleisië.